Tandguld köpes | Guld365

Tandguld köpes

Tandguld köpes av Guld365! Välkommen att sälja ditt tandguld till en guldhandlare med många års erfarenhet av branschen!

Guld365 har som mål att sätta kunden i fokus och bjuda på en så bekväm affär som möjligt. När tandguld köpes av Guld365 kan du därför lita på att det blir en god affär för bägge parter. De dyra mellanhänderna har också reducerats när tandguld köpes av oss, vilket betyder att vi kan ge ett bra pris. Faktum är att vi ger ett högt guldpris! När tandguld köpes av Guld365 har du nämligen en prisgaranti. Det vill säga att vi på Guld365 står för mellanskillnaden om du hittar en guldhandlare där tandguld köpes för ett bättre pris än hos oss. »

Ditt tandguld köpes också på ett mycket säkert sätt, då alla försändelser till och från Guld365 skickas som rekommenderade brev. Du kan på det viset följa ditt tandguld på vägen fram till oss. När tandguld köpes av oss är vi måna om att du som kund ska bli nöjd, varför vi har vår nöjd-kund-garanti. Om du till exempel ångrar dig skickar vi tillbaka ditt tandguld.

Tandguld köpes alltså tryggt, smidigt och med prisgaranti av Guld365. Om du tackar ja till vårt priserbjudande kan du också vara säker på att vi skickar din utbetalningsavi inom 24 timmar.

Ditt tandguld köpes av Guld365 redan idag! Har du frågor om hur tandguld köpes av oss på Guld365 är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail. Gör en bra affär – sälj ditt tandguld till Guld365!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer