Sälja trasigt guld | Guld365

Sälja trasigt guld

Har du trasigt guld, slitet guld eller bara guld hemma som du inte använder längre och som inte har något affektionsvärde för dig? Väljer du att sälja trasigt guld till Guld365 får du ett högt guldpris men även bra service, välkommen till Guld365!

Trasigt guld saknar inte värde, tvärtom. För oss på Guld365 spelar det ingen roll om ditt guld är trasigt eller helt, det är fortfarande guld! Att sälja trasigt guld till Guld365 är därmed en lika lönsam affär som att sälja hela guldsmycken. Vad väntar du på? Att sälja trasigt guld till Guld365 är gratis, vi står för alla kringkostnader! »

Tack vare att Guld365 baserar sin verksamhet online och dessutom har tagit bort alla onödiga mellanhänder, kan du sälja trasigt guld till höga guldpriser. Varför sälja trasigt guld till en guldhandlare som inte kan ge lika höga priser som oss? Vår prisgaranti innebär dessutom att vi står för mellanskillnaden om du hittar en annan guldhandlare till vilken du kan sälja trasigt guld till ett bättre pris.

Vår nöjd-kund-garanti betyder att du som väljer att sälja trasigt guld till Guld365 ska bli nöjd. Om du inte är intresserad av att sälja trasigt guld till oss efter att vi har värderat ditt guld, sänder vi självklart tillbaka guldet utan frågor. Du har därmed inget att förlora på att sälja trasigt guld till Guld365 – vi vill ge dig toppservice!

Varför inte sälja trasigt guld till oss på Guld365? Alla frågor och funderingar om hur det går till att sälja trasigt guld till Guld365 mottas gärna av vår kundservice som du når på telefon. Välkommen att sälja trasigt guld till Guld365 – vi sätter kunden främst!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer