Sälja tandguld | Guld365

Sälja tandguld

Det finns inget enklare än att sälja tandguld till Guld365! Beställ ett Guldpaket redan idag, du har inget att förlora. Välkommen!

Har du tandguld som du vill sälja, men osäker på vem du ska vända dig till? Guld365 köper tandguld, guldsmycken, guldtackor, trasigt och slitet guld – ja, allt möjligt guld som du inte längre vill behålla. För att sälja tandguld till Guld365 använder du formuläret här på sidan. »

Med detta beställer du den kostnadsfria tjänsten Guldpaket, som omedelbart skickas hem till dig. Ett Guldpaket innehåller ett köpeavtal, en säkerhetspåse, samt ett rekommenderat brev. Läs igenom köpeavtalet i lugn och ro, här hittar du ytterligare detaljer kring hur man går till väga när man ska sälja tandguld till Guld365. Om du godkänner avtalet och vill pröva att sälja tandguld till oss, signerar du dokumentet. Lägg det tandguld som du vill sälja i säkerhetspåsen och stoppa sedan ner denna, samt det signerade avtalet i det rekommenderade brevet som följer med. Portot är betalt och hela försändelsen försäkrad, så att du kan känna dig trygg när du väljer att sälja tandguld till Guld365. Du kan själv följa försändelsen på dina sidor här på Guld365. Här ser du om vi har mottagit det tandguld du vill sälja och hur långt vi har kommit i värderingen.

Att sälja tandguld till Guld365 innebär en professionell service i alla lägen. När vi har värderat det tandguld du vill sälja meddelar vi dig snarast om priset. Vill du inte längre sälja tandguld till oss? Utan frågor skickar vi givetvis tillbaka ditt tandguld. På det viset har du inget att förlora på att försöka sälja tandguld till Guld365 – vi sätter dig som kund främst.

Tackar du ja till att sälja tandguld till Guld365 får du ett högt marknadspris! Vi har nämligen prisgaranti på tandguld och annat guld. Välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer