Sälja skrotguld | Guld365

Sälja skrotguld

Har du skrotguld att sälja? Genom att sälja skrotguld till Guld365 får du ett högt guldpris och det snabbt!

Med skrotguld avses guld som inte kan användas som det är. Det kan syfta på exempelvis tandguld eller slitna och trasiga guldsmycken – det vill säga guld som måste smältas ned och göras om för att kunna användas till något. Skrotguld tappar dock inte i värde bara för att det är just skrotguld. Nej, själva guldet har samma värde oavsett om smycket är trasigt eller helt eller om det har suttit i en tand eller runt en drottnings hals. »

Guld365 har många års erfarenhet av att köpa skrotguld. När du väljer att sälja skrotguld till oss kan du vara säker på att ditt guld inte hamnar på andrahandsmarknaden. Allt guld som du väljer att sälja till oss smälts nämligen ned och omvandlas till exempel till nya smycken, guldpengar eller guldtackor. Att sälja skrotguld till Guld365 är därmed en fulltständigt trygg och seriös affär.

Inte bara kan du känna dig trygg när du väljer att sälja skrotguld till Guld365 – du får också prisgaranti. Det betyder att vi betalar mellanskillnaden om du mot förmodan skulle hitta en annan guldhandlare som ger högre pris för skrotguld än vi. Risken för detta är dock liten.

Varför inte sälja skrotguld till Guld365 – du har inget att förlora! Vi står för alla kringkostnader, både försändelser till och från Guld365, försäkring och värdering. Att sälja skrotguld till oss lönar sig. Har du frågor om att sälja skrotguld till Guld365? Kontakta vår kundtjänst, vi har generösa öppettider och svarar gärna på dina funderingar kring att sälja skrotguld eller annat som har med vår verksamhet att göra.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer