Sälja guldtacka | Guld365

Sälja guldtacka

Har du en guldtacka som du vill sälja? Kontakta oss på Guld365 – till oss kan du sälja guldtacka på ett säkert, snabbt och mycket prisvärt sätt, välkommen!

Guld365 strävar efter att ge dig ett så högt pris som möjligt när du väljer att sälja guldtacka till oss. Våra höga priser har vi lyckats uppnå genom att kapa så många mellanhänder som möjligt. »

Väljer du att sälja guldtacka till en traditionell guldhandlare betalar ju han eller hon bland annat butikshyra och personal, vilket gör att en vanlig guldhandlare inte kan betala lika mycket för guldtacka som vi på Guld365. När du väljer att sälja guldtacka till oss sköts all handel via nätet, telefon och ditt lokala postombud. Vi håller på det viset kostnaderna nere. Hittar du ändå mot förmodan en annan guldhandlare som du kan sälja guldtacka till för ett bättre pris, lovar vi att betala mellanskillnaden.

En bra sak med att sälja guldtacka till Guld365 är att det är kostnadsfritt att beställa ett Guldpaket! För varför ska du betala för att sälja guldtacka? Hos Guld365 finns inga dolda kostnader eller avtal med liten skrift. Att beställa tjänsten Guldbrev är gratis, att skicka in din guldtacka i ett rekommenderat brev är gratis, försäkringen för den guldtacka som du ska sälja är gratis, vår värdering är gratis och om du inte längre vill sälja guldtacka – skickar vi tillbaka. Du har ingenting att förlora på att sälja guldtacka till Guld365. Vi vill att du kommer att bli nöjd och gör mycket för att du ska bli det.

Att sälja guldtacka till Guld365 kan bli en mycket bra affär! – välkommen att prova redan idag! Beställ ett Guldbrev direkt här på sidan.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer