Sälja guldmynt | Guld365

Sälja guldmynt

Vill du sälja guldmynt på ett bekvämt, snabbt och säkert sätt? Vill du i tillägg vara säker på att få ett högt guldpris när du säljer guldmynt? Då ska du sälja guldmynt till Guld365!

Guldmynt är kanske inte de vanligaste guldföremålen i ett vanligt svenskt hem, men visst finns de! Hör du till dem som vill sälja guldmynt som du ändå inte har användning för? Varför då inte sälja guldmynt till en guldhandlare med många års erfarenhet av branschen och som kan lova en trygg och seriös affär? Guld365 använder sig av mycket duktiga experter på värdering, samt att vi har tagit bort alla onödiga mellanhänder för att ge dig ett så högt pris för dina guldmynt som möjligt när du väljer att sälja guldmynt till oss. »

När du väljer att sälja guldmynt till Guld365 har du dessutom naturligtvis prisgaranti, så att du ska få ett bra guldpris!

Att sälja guldmynt till Guld365 är i tillägg en trygg affär. Försändelserna till och från Guld365 sänds som rekommenderade brev i samarbete med Posten. För att sälja guldmynt till Guld365 – ansök om ett gratis Guldbrev redan idag, fyll bara i formuläret här på sidan. I det Guldbrev som skickas hem till dig får du ett utförligt köpeavtal om hur du går till väga för att sälja guldmynt, samt en säkerhetspåse att försluta dina guldmynt i. Påsen stoppar du sedan i det rekommenderade brevet och lämnar in till ditt lokala postombud. Nu är det bara att invänta prisbesked från vår värdering och därefter besluta om du vill sälja guldmynt till oss eller inte. Ångrar du dig får du givetvis tillbaka dina guldmynt. På det viset kan du alltså aldrig förlora något på att prova på att sälja guldmynt till oss!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer