Sälja guldhalsband | Guld365

Sälja guldhalsband

Du kan sälja guldhalsband till Guld365! Vi har riktigt bra guldpriser och den mest generösa servicen - vad väntar du på? Det är enkelt att prova!

Tack vare många års erfarenhet av guldbranschen har Guld365 blivit experter på värdering och uppköp av till exempel guldhalsband. När du väljer att sälja guldhalsband till oss kan du alltså räkna med att få toppservice – varje gång. Det finns ingen anledning att inte prova att sälja guldhalsband till oss, det kostar nämligen ingenting. Vi tar inte betalt för något när du vill sälja guldhalsband, varken försändelser, försäkringar eller värdering. Dessutom sköts allt bekvämt från hemmet. »

När man har valt att sälja guldhalsband till en guldhandlare är trygghet viktigt för de flesta. Vi på Guld365 kan därför garantera att ditt guld aldrig hamnar på andrahandsmarknaden när du väljer att sälja guldhalsband eller andra guldsmycken till oss. Vi ser också till att alla försändelser när du ska sälja guldhalsband till oss skickas som rekommenderade brev. På så sätt kan du följa ditt guldhalsband och riskerar därmed inte att förlora det.

För att sälja guldhalsband till Guld365 ansöker du om ett Guldbrev. Detta kan du göra både direkt här på hemsidan och genom att skicka ett sms till 72777 med texten ”Guld” följt av mellanslag och sedan ”ditt personnummer”. Vi skickar därefter ett guldbrev till din folkbokföringsadress. Alla utbetalningar när du väljer att sälja guldhalsband till Guld365 sker via utbetalningsavin, som också dessa skickas till din folkbokföringsadress. Det ska nämligen vara säkert att sälja guldhalsband till Guld365!

Vill du ändå inte sälja guldhalsband till Guld365? Inga problem, om du avböjer att sälja guldhalsband till oss efter själva värderingen, skicka vi utan frågor tillbaka ditt guldhalsband. På det viset lönar det sig att skicka efter ett Guldbrev från Guld365!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer