Sälja guldbricka | Guld365

Sälja guldbricka

Det viktigaste för oss på Guld365 är att kunna erbjuda dig som kund en trygg, snabb och lönsam affär! Vår nöjd-kund-garanti utlovar dessutom toppservice i alla lägen, oavsett om du väljer att sälja guld till oss eller inte.

Vill du sälja guldbricka? Står du och väger mellan traditionella pantbanker och moderna guldhandlare online? Det kostar ingenting att prova att sälja guldbricka till Guld365 – våra guldbrev är kostnadsfria! Att sälja guldbricka till Guld365 ska nämligen löna sig, inte innebära kostnader för kunden. »

Tjänsten vi använder oss kallas för Guldbrev, du beställer det gratis genom att fylla i det korta formuläret här på sidan. Kom ihåg att det inte finns något köptvång om du av någon anledning inte längre vill sälja guldbricka till Guld365. Varför inte prova? Med bra marknadspriser på guld så kan du sälja guldbricka till oss och du lär snabbt märka vilken smidig affär du kan göra.

När du väljer att sälja guldbricka till Guld365 skrivs ett köpeavtal, så att både kund och säljare ska känna sig trygga med villkoren. Du hittar köpeavtalet i det Guldbrev som kostnadsfritt skickas hem till dig, så att du i lugn och ro kan läsa igenom vad som gäller. Vi kommer aldrig att försöka stressa dig till att sälja guldbricka till oss, vi vill att du känner dig trygg och nöjd när du gör affärer med Guld365.

Frågor om hur man gör för att sälja guldbricka till Guld365? Tveka aldrig att kontakta vår kundtjänst, vår kunniga personal svarar gärna på dina funderingar kring våra tjänster. Beställ ditt Guldbrev direkt här på sidan, så skickar vi hem det till dig redan idag! Gör en trygg och säker affär genom att sälja guldbricka till Guld365 – du kommer inte att ångra dig. Välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer