Sälja guld pantbank | Guld365

Sälja guld pantbank

Går du i tankar om att sälja guld till en pantbank? Varför inte prova Guld365 innan, vi kan garantera att du inte blir besviken!


Att sälja guld till en pantbank var tidigare det enda alternativet om du hade gamla guldsmycken hemma som du ville förvandla till pengar istället. Tack vare internet och datorns framtåg har detta dock ändrat sig. Guld365 är en modern och seriös guldhandlare online, till oss kan du enkelt sälja ditt guld. Varför göra en långsam och krånglig affär med en pantbank, när du kan ha pengar i handen inom 24 timmar efter värdering av guldet, nästan utan att lämna hemmet? Att sälja guld till Guld365 gör du nämligen genom att beställa ett så kallat Guldbrev, direkt här på hemsidan. »

Det kostar naturligtvis ingenting att beställa ett Guldbrev. I det Guldbrev som skickas hem till dig hittar du ytterligare information om villkor och fördelar med att sälja guld till Guld365 istället för till en pantbank. Det guld som du vill sälja skickar du till oss via post, du lämnar in försändelsen hos ditt närmsta postombud. Kan det bli enklare?

Det är dessutom lika säkert att sälja guld till Guld365 som till en pantbank. Vår verksamhet är registrerad hos Polisen, vilket betyder att vi uppfyller villkoren för att köpa upp guld och därför har tillstånd att göra det. När du väljer att sälja guld till oss istället för en pantbank, är alla försändelser till och från oss försäkrade då de sänds som rekommenderade brev. På det viset kan du följa det guld du vill sälja, hela vägen fram till oss. Lika säkert som att sälja guld till pantbank!

Sälj guld till Guld365 – det kommer att löna sig! Vår prisgaranti lovar dig ett högt guldpris, utan att försäljningen för den skull tappar i kvalité. Tusentals svenskar har valt att sälja guld till oss istället för till en pantbank – varför inte prova du också? Välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer