Sälja guld i Jönköping | Guld365

Sälja guld i Jönköping

Nu satsar vi särskilt på kunder som vill sälja guld i Jönköping till ett mycket bra guldpris! Välkommen till Guld365 – en guldhandlare online som du kan lita på!

Är du bosatt i Jönköping och söker en guldhandlare som du kan sälja guld till? Genom att sälja guld till Guld365 får du en mängd fördelar som du missar om du säljer till en traditionell guldhandlare i Jönköping. »

Du slipper till exempel att söka upp olika guldhandlare i Jönköping för att därefter jämföra deras guldpriser – att sälja guld till Guld365 är det samma som att få ett högt marknadspris på guld! Du slipper också onödiga frågor om varför du vill sälja ditt guld, vi ifrågasätter ingenting!

Här på vår lokalsida för sälja guld Jönköping hittar du ett formulär, som du enkelt fyller i för att beställa hem ett gratis så kallat guldbrev. Guldbrev är den tjänst som vi på Guld365 använder oss av för uppköp av guld.

En stor fördel med att sälja guld till Guld365, istället för att sälja guld till en traditionell guldhandlare i Jönköping, är att du inte behöver betala något! Alla försändelser till och från Guld365 är enkla att göra, inklusive försäkringen. Ångrar du dig? Vi skickar givetvis tillbaka ditt guld.

Här får du ta del av lite information om den vackra staden Jönköping:

Jönköping ligger vackert beläget vid Vätterns strand i Småland. Här bor cirka 85 000 invånare. Den plats som Jönköping ligger på idag har staden haft sedan 1612. Tidigare låg bebyggelsen kring Jönköpings slott.

Ofta kallas Jönköping för Tändsticksstaden, på grund av framgången med Jönköpings tändsticksfabrik under slutet av 1800-talet. En säkerhetständsticka blev särskilt känd, och sammanlagt har det funnits fem olika fabriker. Ett annat namn som Jönköping ofta går under är Smålands Jerusalem. I länet finns nämligen ovanligt många starka församlingar och en stor kristen tro.

Jönköping kan bjuda på en hel del vackra parker, i vilka de flesta av stadens offentliga byggnader ligger. Mitt i centrum ligger dessutom en badstrand vid namn Vätterstranden, vilket gör Jönköping unikt. Det är nämligen få stader som har den ynnesten. Den finns en del kända byggnader i staden, som Solberga klockstapel från 1600-talet, samt Bäckaby kyrka som har funnits sedan 1400-talet som båda ligger i Stadsparken. Du bör inte heller missa John Bauers museum, Sofiakyrkan eller Dag Hammarskölds födelsehus. Kända personer från Jönköping är bland annat Amy Diamond, Björn Afzelius och Lars Adaktusson.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer