Sälja guld i Göteborg | Guld365

Sälja guld i Göteborg

Letar du efter en guldhandlare i Göteborg? Använd Guld365 istället – din guldhandlare online! Vi har bra guldpriser och bra service, välkommen!

Det finns många du kan sälja guld i Göteborg till, men ingen kan slå Guld365. I vår satsning här på sälja guld Göteborg kan vi erbjuda höga guldpriser. Skulle du mot förmodan finna en guldhandlare i Göteborg som ger ett bättre pris på guld än vad Guld365 kan erbjuda, står vi för mellanskillnaden. »

Dessutom är det otroligt smidigt att sälja guld till Guld365. Beställ bara ett Guldbrev med hjälp av formuläret här på sidan, genom att fylla i namn, personnummer och kontaktuppgifter. Vi skickar då hem en försändelse till dig, i vilken du finner både en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev. Förslut dina guldsmycken i säkerhetspåsen och lägg den i det rekommenderade brevet. Lämna sedan in försändelsen hos ditt närmaste postombud i Göteborg. Guldbrevet är naturligtvis gratis att beställa, och vi vill att ditt guld är i tryggt förvar.

Vi har fått många bra omdömen från kunder i Göteborg som har sålt sitt guld till oss på Guld365. Tack vare den smidiga försäljningen och de höga priserna, har många Göteborgare kunnat förvandla sitt guld till pengar via Guld365. Tveka inte, sälj ditt guld till Guld355 – vi lovar att du blir nöjd!

Här följer en del korta fakta om den charmiga staden Göteborg:

Med sina 500 000 invånare är Göteborg Sveriges näst största stad. Göteborg ligger vackert placerat på västkusten, precis vid mynningen till Göta älv. Göteborg blev officiellt en stad 1621 och kallades länge för Nya Amsterdam, på grund av stadsplaneringen. På engelska är Göteborg känt som Gothenburg. Här huserar några av Skandinaviens största industrier, som Volvo, teknikföretaget ESAB och SKF.

En av de mest kända byggnaderna i Göteborg är Feskekörka, som ursprungligen hette Fiskhallen. Feskekörka är en marknad för fisk och skaldjur i centrala stan. Göteborgs Konserthus är en annan sevärdhet som man inte bör missa. Konserthuset ligger vid Götaplatsen och var färdig 1935. Göteborg har också ett konstmuseum som har en mängd intressanta samlingar från 1880- och 1890-talet.

Ser man till musiklivet i Göteborg har det haft en stor betydelse för övriga Sverige. Härifrån kommer många kända band, som Soundtrack of our lives, Håkan Hellström, Hammerfall och Black Ingvars. Musikfestivalen Way Out West är en av de största och mest populära festivalerna i Sverige och arrangeras varje år i Slottsskogen.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer