Sälja guld i Enköping | Guld365

Sälja guld i Enköping

Vill du sälja guld i Enköping? Välkommen till vår lokalsatsning på just Enköping och guldhandel! Glöm traditionella guldhandlare, använd en modern och smidig lösning som Guld365 istället, det finns mängder av fördelar!

Guld365 har många års erfarenhet av att köpa guld, inte bara från området kring Enköping, utan från nöjda kunder över hela Sverige. Många är de som har upptäckt fördelen med att få ett högt guldpris, samtidigt som affären är så enkel. »

Här på vår lokalsida för sälja guld i Enköping har du möjlighet att göra ditt livs affär. Fyll i formuläret här på sidan så skickar vi hem ett gratis Guldbrev. I denna försändelse hittar du både en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev. Stoppa ditt guld i säkerhetspåsen, lägg allt i det rekommenderade brevet och lämna in till närmsta postombud i Enköping. Givetvis är försändelsen försäkrad, så att ditt guld är säkert hela vägen från dig i Enköping fram till oss på Guld365.

Framme hos oss värderas ditt guld av våra kunniga experter, varefter du meddelas om priset. Vår prisgaranti innebär att vi betalar mellanskillnaden om du hittar en guldhandlare med bättre pris än oss.

Här följer lite information om staden Enköping:

Enköping ligger i Uppland vid Mälarens norra strand och här bor cirka 20 000 invånare. Man tror att platsen där Stora Torget idag ligger var en viktig marknadsplats under vikingatiden och att staden även haft betydelse som omlastningsplats i förhistorisk tid. Till slut bosatte sig folk på handelsplatsen, enligt vissa teorier. En stor del av Enköpings historia är dock okänd till större del. Man vet dock att staden jämnades med marken i en stor stadsbrand 1799 och en av anledningarna till att branden spred sig så snabbt var att de flesta hustaken var byggda av torv.

Den vackra Enköpingsån rinner genom samhället. Under många år kallades Enköping för Pepparrotsstaden då detta var en av de städer som odlade mest pepparrot. I övrigt är den lilla orten också känd för att ha många parker och brukar ibland benämnas som Parkernas stad. Mycket tack vare trädgårdsmästaren Stefan Mattsson som har ett stort rykte när det gäller design av parker och trädgårdar. Ett tredje namn som Enköping ibland går under är Sveriges närmaste stad, då hela 38 städer ligger inom en 12 mil stor radie.

Kända personer från Enköping är bland annat journalisten Johan Hakelius och musikern Örjan Englund.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer