Guldring | Guld365

Guldring

Att sälja guldring eller guldringar till Guld 365 är mycket enkelt. Börja genom att ansöka om att få ditt Guldbrev hemskickat i ansökningsformuläret här bredvid.

När vi har tagit emot din ansökan om att sälja guld / sälja guldringar så går vi igenom denna och skickar därefter hem ditt Guldbrev till din hemadress. Det guldbrev vi skickar hem som du skall använda för att sälja guldring till oss innehåller dels en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev, dels ett avtal. Fyll i vad det är för typ utav guldring eller guldringar du vill sälja. Beskriv vilken karathalt din guldring har och hur mycket din guldring väger. När du fyllt i detta och skall skicka in det guld du vill sälja så stoppar du ned din guldring i säkerhetspåsen. Stoppa i säkerhetspåsen och ditt guldavtal i det medföljande rekommenderade brevet. Skicka sedan detta in till oss. »

Allt ditt guld är försäkrat genom hela processen!

När vi har tagit emot de guldringar du vill sälja så värderar vi dessa. Direkt efter att värderingen är klar så betalar vi ut pengar till dig. Från att du fick en idé om att sälja guldring till att du har pengar i handen på 24 timmar! Det skall inte behöva ta längre tid än så att sälja guldringar anser vi!

Välkommen att ansöka redan nu med ansökningsformuläret här bredvid!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer