Guldlagret | Guld365

Guldlagret

Tusentals personer har insett vilken bra affär det är att sälja guld till Guld365! Vi är en mycket serviceinriktad guldhandlare online som förvandlar guld till pengar, välkommen till oss!

Guldlagret på Guld365 bara växer, vilket betyder att vi kan ge ännu bättre priser på guld än tidigare. En annan anledning till att vi kan erbjuda bra guldpriser är att vi har minimala lokal- och personalkostnader, då all handel med oss sker över internet och via ditt postombud. Kan det bli smidigare än så? För att skicka in ditt guld till guldlagret hos Guld365 beställer du enkelt ett kostnadsfritt Guldbrev, direkt här på vår hemsida. »

Vi ser fram emot att ta hand om ditt guld här på det Svenska guldlagret hos Guld365, värdera det och ge dig ett oslagbart pris. Våra kunniga experter har många års erfarenhet av guldvärdering, vilket innebär att du kan känna dig trygg när du skickar in ditt guld till guldlagret hos oss.

I det Guldbrev som vi skickar hem till dig hittar du ytterligare information om hur du skickar in guldet till guldlagret hos Guld365. I ditt guldbrev finns också ett rekommenderat brev som du använder när du postar ditt guld till oss. Givetvis är det gratis att beställa ett Guldbrev! Faktum är att allt som har med guldlagret hos Guld365 är kostnadsfritt.

Det finns inget smidigare än att skicka in guld till guldlagret hos Guld365, lämna bara in brevet till närmaste postombud. Framme hos oss värderas ditt guld av experterna på guldlagret, varefter du meddelas om priset. Rädd att ångra dig? Du får naturligtvis tillbaka ditt guld om du av någon anledning inte vill genomföra affären, utan att betala. Det finns alltså ingenting att förlora – skicka in ditt guld till guldlagret hos Guld365 redan idag!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer