Guldhalsband | Guld365

Guldhalsband

Sälja guldhalsband till Guld 365. Vi betalar dig ett högt pris för ditt Guldhalsband.

Att sälja guldhalsband till oss är mycket enkelt och tryggt! Vi har skapat en enkel lösning för dig som vill sälja guldhalsband utan att behöva springa mellan olika guldhandlare och jämföra priser. Vi har nämligen skapat denna tjänst där vi helt enkelt betalar bra för ditt guld och låter dig skicka in guld till oss istället för att springa och leta efter en guldhandlare. »

Här på vår sida kan du ansöka om att sälja guldhalsband eller andra guld föremål. Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret. Därefter skickar vi hem ett Guldpaket som innehåller instruktioner för hur du går tillväga för att sälja guldhalsband till oss.

Alla guldhalsband du vill sälja till oss är försäkrade. Vi skickar ut ett rekommenderat brev till dig tillsammans med ditt Guldpaket, det är i detta rekommenderade brev som du skall placera ditt guldhalsband som du vill sälja och sedan återsända till oss. Vi värderar sedan ditt guldhalsband, när värderingen är klar så betalar vi ut pengar till dig inom kort och du har pengarna i handen inom 24 timmar efter att vi värderat ditt guld!

Varför låta gamla guldhalsband ligga och skräpa i en byrålåda när du kan sälja guldhalsband till oss på ett enkelt sätt och dessutom får väldigt bra betalt?

Sälj guldhalsband till oss idag och få pengarna i handen imorgon att göra något roligare för!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer