Guldbrev | Guld365

Guldbrev

Beställ hem ett Guldbrev från Guld365 – Ett smidigt, tryggt och snabbt sätt att sälja guld via Internet! Här på Guld365 kan du beställa hem ditt Guldbrev och få ett bra guldpris.

Många har guldsmycken, guldklockor eller kanske tandguld liggandes hemma i byrålådor och smyckeskrin. Varför inte sälja ditt guld genom att beställa ett Guldbrev och förvandla trasiga, slitna och obrukbara guldsmycken till pengar istället? »

Med Guldbrev från Guld365 behöver du inte uppsöka en guldhandlare, allt sköts med hjälp av internet och post. Du beställer ett Guldbrev direkt här på hemsidan genom att använda beställningsformuläret. Då skickar vi snarast hem ett Guldbrev till dig, i vilket du finner ytterligare information om hur processen går till. I vårt Guldbrev ingår också en säkerhetspåse som du ska använda för att skicka in ditt guld till oss för värdering och försäljning. Säkerhetspåsen som följer med i ditt Guldbrev är självklart försäkrad så att ditt guld är i tryggt förvar hela vägen fram till oss.

Det som är bra med att sälja guld med hjälp av Guld365:s Guldbrev är att det är gratis att beställa. Dessutom ingår även fösäkring av säkerhetspåsen och frakten till oss. Vi har även prisgaranti, vilket betyder att om du hittar ett bättre guldpris hos en likvärdig konkurrent betalar vi ut mellanskillnaden. Vi anpassar guldpriserna vi betalar efter marknadspriset på guld, vilket gör att du kan räkna med ett bra guldpris när du använder dig av tjänsten Guld365.

Att skicka in guld med vårt Guldbrev är tryggt, smidigt och enkelt – tackar du ja till vårt erbjudande om pris för ditt guld, bearbetar vi utbetalningen inom 24 timmar från att värderingen blev klar. Att sälja sitt guld med hjälp av Guldbrev från Guld365 går därmed snabbt. Vad väntar du på? Beställ Guldbrev från Guld365 redan idag.

Det finns för närvarande inga inlägg i denna kategori.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer