Broscher smycken | Guld365

Broscher smycken

Har du broscher och andra smycken av guld som du inte använder? Saknar dina guldsmycken affektionsvärde? Varför inte omvandla dina broscher och andra smycken till pengar istället? Hos Guld365 får du ett högt guldpris och bra service av vår trevliga kundtjänst!

Guld365 har många års erfarenhet av att köpa upp broscher och smycken av guld. Våra experter jobbar snabbt och effektivt, så att du ska kunna ha pengarna i handen inom 24 timmar från att värderingen av dina broscher och smycken är utförda. Varför söka upp lokala guldhandlare, när det är så enkelt att sälja broscher och smycken till Guld365? »

För att sälja broscher och smycken till Guld365 beställer du ett Guldbrev. Det gör du smidigast här på hemsidan. Det går också att skicka ett sms med ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer” till 72777. Vi skickar då hem ett Guldbrev till dig i vilket du kan läsa mer om hur det går till att sälja broscher och smycken till Guld365. Dessutom följer det med en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev som både har ett av oss betalt porto, samt är försäkrad. Påsen använder du för att skicka in ditt guld i form av broscher och andra smycken till oss för värdering. Hela vägen fram är dina broscher och smycken försäkrade i samarbete med Posten och Polisen.

När vi har värderat dina broscher och smycken meddelar vi dig om priset. Vår prisgaranti innebär att du får ett högt guldpris på broscher och smycken. Hittar du en gulduppköpare med ett bättre pris betalar vi ut mellanskillnaden.

Det kostar ingen att beställa ett Guldbrev. Ångrar du dig när du får veta priset skickar vi självklart tillbaka dina broscher och smycken utan några onödiga frågor. Välkommen till Guld365!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer