Blogg | Guld365

Nytt högt pris på 24K

Just nu har vi ett rekordhögt pris på 24 karat. För att se aktuella priser så besök vår sida om guldpriser

Glöm inte heller att det finns möjlighet att mäta hur mycket betalt man får för sitt guld via verktyget på startsidan.  Du matar in vilken karathalt du har och hur många gram du har och verktyget räknar ut totalsumman åt dig. 


Kundtjänst kategoriserat som:

Snabbhetskampanj!

Passa på att sälja ditt guld nu och utnyttja vår snabbhetskampanj då vi erbjuder ett högre pris än vanligt. Kampanjpriset ligger på hela 223kr per gram för 18 Karat. Om du skickar in ditt guld med vändande post, det vill säga samma dag som du mottar ditt Guldbrev får du ta del av detta höga pris!


Kundtjänst kategoriserat som:

Grattis Teresia!

Vi vill gratulera vår vinnare från vår tävling. Grattis till 1 000 kr! Det vinnande bidraget löd enligt följande:

Vad tycker du om vår tjänst och varför valde du att sälja guld till Guld365?


Kundtjänst kategoriserat som:

Tack alla kunder!

Vi vill tacka för alla bidrag som vi fått in under tävlingen, vi är otroligt glada för alla fina omdömen som vi fick av er. Att alltid ha nöjda kunder är självklart av högsta prioritet för oss!

Om ni har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av till kundtjänsten så garanterar vi att du alltid får ett snabbt svar. Våra öppettider är 08.00 – 18.00 måndag till fredag, men det går självklart bra att beställa ett Guldbrev när som helst!


Kundtjänst kategoriserat som:

12 000 nöjda kunder!

Nu har vi redan kommit upp i över 12 000 nöjda kunder! Det kommer vi att fira med en tävling med fina priser. Om du redan är kund oss så kan du läsa mer om tävlingen i vårt e-postutskick senare idag.

Guldpriserna har uppdaterats under veckan också så kolla gärna in våra nya priser vid försäljning av guld. Vi erbjuder alltid ett högt guldpris med prisgaranti. Får du bättre betalt av en konkurrent betalar vi ut mellanskillnaden.


Kundtjänst kategoriserat som:

Guldpriset sjunker

Året inleds med nya och höga guldpriser på världsmarknaden. Vi följer naturligtvis guldpristrenden och bibehåller vårt höga pris på guld!

Har du några som helst frågor eller funderingar gällande att sälja guld till Guld365 är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst!


Kundtjänst kategoriserat som:

Högre pris på 24 karats guld

Nu har vi höjt guldpriset på 24 karat till 267 kr / gram. Det är ett väldigt högt pris för 24 karats guld och betydligt högre än vad många andra guldhandlare erbjuder. Vi rekommenderar dig fortfarande att sälja guld idag då det är mycket bra prisläge. Du kan när som helst läsa mer om guldprisets utveckling.

Vänligen kontakta kundtjänst om du har några frågor eller funderingar kring våra guldpriser. Läs mer om attsälja guld.


Kundtjänst kategoriserat som:

Högre guldpris igen!

Nu har guldpriserna stigit igen och vi höjer dem givetvis därefter. För 24 karat för du nu hela 255 kr per gram. I och med detta vill vi påpeka att det är mycket hög tid att sälja guld nu!

Förutom nya guldpriser har vi även fått in nya  kundomdömen som du kan läsa om du betvivlar vår servicegrad!

Här är hela listan:

24k
23k
22k
21k
20k
18k
14k
9k
255 kr / gram
232 kr / gram
222 kr / gram
212 kr / gram
202 kr / gram
181 kr / gram
142 kr / gram
88 kr / gram

 


Kundtjänst kategoriserat som:

Högt 18 och 24 karat pris!

Just nu har vi ett mycket bra guldpris för 18 och 24 karats guld! För 18 karat får du 189 kr / gram och för 24 karat får du 256 kr / gram. Passa på att ta vara på dessa höga guldpriser – Ansök redan idag och upptäck födelarna med Guld365. Hittar du ett högre guldpris så betalar vi givetvis ut mellanskillnaden!

- Läs mer om guldpris!


Kundtjänst kategoriserat som:

Mer guld än någonsin!

Nu har vi köpt mer guld än någonsin tidigare! Vi jobbar på för fullt oavsett om det är semestertider eller ej.

Många av våra kunder blir rekommenderade av vänner och bekanta. Glöm inte att även du kan dela med dig av Guld365 till vänner och bekanta med hjälp av Facebook och Twitter genom en enkel knapptryckning här nedan.


Kundtjänst kategoriserat som:

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer